Вo Грција без КОРОНА ТЕСТ со Balkan Fun!

ВО ГРЦИЈА БЕЗ КОРОНА ТЕСТ СО ТУРИСТИЧКАТА АГЕНЦИЈА БАЛКАН ФАН!

Без корона тест до најповолни аранжмани – летото кое долго го чекавме сите и со сигурност највеќе го заслужуваме!

Балкан Фан знае колку долго ова го очекувавме сите ние и колку долго мислевме на летните денови, плажа, сонце, добра музика и одлична екипа. Поради тоа  припреми невидено поволни понуди за летување во Грција.

Ве водиме на најубавите дестинации, за кои со задоволство сакаме да Ве известиме дека нема да Ви е потребно да правите корона тест!

Ова лето ќе бидат возможни патувањата за Грција на море, без корона тест и изолација од 14 дена. . Се што треба да направите е да пополните билатерална декларација во која тврдите дека немате симптоми на вирусот Ковид-19, дека не сте биле во карантин во својата земја, како и да се сложите дека патувате на сопствена одговорност, со приложен контакт телефон изјави грчката влада.

Со пополнетиот докумен и пријава од само 2000 денари, вие сте спремни за нови доживувања и авантури какви што носат Балкан Фан патувањата!

Заедно ќе ги надоместиме сите пропуштени авантури нашите аранжмани за лето 2020 во Грција.

Почетокот на 2020 година не беше по вкусот на љубителите на патувањата и авантурите, кои додека беа во изолација фантазираа за шетање и пиење коктели на плажа. Сега е време да се надокнадат сите пропуштени авантури и максимално да се ужива во магиите на летото.

Балкан Фан ви обезбеди понуди за безгрижно летување на најубавите Грчки дестинации кои ќе можете да ги посетите без корона тест. На вас е само да ја соберете екипата, одберете посакуваната дестинација и да ја зграбите најповолната понуда за оваа сезона која сепак ќе ја имаме!

Се потрудивме максимално да ви излеземе во пресрет, а она што не можеме да го олесниме е изборот на аранжманот.

Одлуката ќе биде тешка, ама слатка! Гарантираме дека нема да погрешите било кој аранжман и да го одберете.

Ве чекаме во нашите канцеларии, каде можете да го резервирате вашето летување со пријава од само 2000 денари, додека остатокот се плаќа до терминот на патувањето.

Зграбите ја најдобрата прилика и одмор каков што заслужувате!

Понуда на неделата