TOTAL SALE за ЛЕТО!

TOTAL SALE ЗА ЛЕТО – ПОПУСТ И ДО 70 ЕВРА!

Проаѓа и јуни, а ти и твоето друштво сеуште незнаете каде летово, а сепак сакате што побрзо да започне вашата летна авантура.
Оваа недела ТОТАЛНА ЛИКВИДАЦИЈА на сите соби за сите први термини. Одбери некоја летна дестинација од нашата веб страна, резервирај ONLINE, обезбеди си едно од последните места и добиј си попуст и до 70 евра по лице и почни да се пакуваш 😉

Некои одат на летување, а ние на Summer Fun! :*

ПОСЛЕДНИ МЕСТА! НАПРАВЕТЕ СИ ONLINE РЕЗЕРВАЦИЈА НА СЛЕДНИОВ ЛИНК:

Понуда на неделата