Студент си, бирај најдобро за себе!

Студент си, бирај најдобро за себе!

Ние во Balkan Fun успеавме оваа година да направиме проект кој студентите со години го бараа. Се соочуваа со разни банки, кредити и рати, за да патуваат на апсолвентската екскурзија која до сега чинеше многу пари. Создадовме програма која ги задоволува сите побарувања на студентите во која се поминуваат 19 дена низ цела Европа па одлучивме токму така и да го наречеме, “Поход на Европа”.

Од оваа сезона на студентските екскурзии овозможивме сите да можат да си ја приуштат. Направивме модел за резервација и доплата на самиот аранжман на начин кој на секого му одговара.

Пред се сакаме да Ви ја презентираме нашата ексклузивна и најбарана понуда за оваа година која изгледа вака:

Термин: 13. Април. – 01. Мај. 2019 

1.ден Скопје – Белград – Прага .

2.ден Прага (разглед на градот и вечерта посета на диско со “welcome party”- ноќевање во хотел)

3.ден Берлин – Амстердам (разглед на Берлин и во вечерните часови тргнување за Амстердам)

4-6. ден Амстердам (две ноќевања во Амстердам во хотел и можност за факултативни излети)

7-8. ден Париз (разглед на градот и можност за факултетивни излети, две ноќевања во хотел со појадок)

9.ден Париз / Дизниленд (факултативна посета на замокот од соништата)

10.ден Кан – Ница – Монако – Монте Карло (прошетка на најфамозните места на азурниот брег)

11.ден Азурен брег- Љорет Де Мар (пристигнување во Шпанија во Љорет со welcome party во дискотека)

12-14. ден Љорет Де Мар – Барселона (можност за разновидни факултативни излети)

15.ден Љорет Де Мар – Фигуерас – Барселона – Крстарење по Медитеранот (журка и ноќевање на бродот)

16.ден Крстарење по Медитеранот – Чивитавекија (пристигнување во Италија и ноќевање во Рим)

17.ден Рим – Венеција (прошетна низ вечниот град и тргнување кон Венеција)

18 ден Венеција (посета на градот)

19.ден пристигнување во Скопје во попладневните часови.

Деталите и целата програма можете да ги најдете на следниот линк: http://balkanfun.mk/pohodnaevropa/

Сето ова во нашата агенција чини дури до 100 евра помалку одколку во останатите агенции. Добивате можност да добиете ексклузивен студентски ПОПУСТ доколку направите резервација со само 2000 денари до 10.11.2018 година. Исто така со уплата за екскурзијата од 100 евра добивате ГРАТИС дочек на Нова година 2019 во Белград или Будва (по Ваш избор).

Она што предходно го споменавме со доплатата на аранжманот, овозможивме студентите по резервацијата од 2000 денари, остатокот од сумата да можат да го доплатат дури до 15 дена пред тргнување на екскурзијата. Се до тогаш патувањето можете да го отплаќате на Ваши сопствени рати.

 

Наш предлог и препорака е да ја разгледате детално турата и да донесете паметна одлука. Сите патуваме заедно!

Биди паметен/а, не фрлај пари и не дозволувај други да заработуваат на тебе!

Понуда на неделата