SPЕCIAL OFFER за Кавос 50€ попуст по лице!

SPECIAL OFFER ЗА КАВОС 50 ЕВРА ПОПУСТ!

Најбараната дестинација уште од самиот почеток на нашата работа е сеуште дестинација број еден за млади! Токму поради тоа, преостанаа уште само неколку соби во одредените термини и можете да летувате на Кавос по неверојатен попуст од -50 евра.

Зошто Кавос е најбараната дестинација за млади во нашата агенција?
– Организираме убедливо најдобар Boat Party,
– Имаме склучено договор со најдобрите Beach Bar-ови на островот,
– Излетите се организирани како би ги посетиле најубавите работи на островот,
– Го поседуваме најдобриот базен за правење на единствените Pool party журки,
– Со нас, имате попусти во најдобрите таверни по најдобри цени,
– Специјални попусти на Gift shop-ови.
Направи вистински избор и патувај на Кавос со над 1000 млади од целиот Балкан во секој термин! Се гледаме на Кавос!

Некои одат на летување, а ние на Summer Fun! :*

МЕСТАТА СЕ ОГРАНИЧЕНИ И НАПРАВЕТЕ СИ ONLINE РЕЗЕРВАЦИЈА НА СЛЕДНИОВ ЛИНК:

Понуда на неделата