Славиме 5-ти роденден! Над 500 поклон ваучери за Лето 2018!

Славиме 5-ти роденден! Над 500 поклон ваучери за Лето 2018!

Пет години шириме позитивна енергија, создаваме спомени, раѓаме нови пријателства, иницираме насмевки и живееме за секое ново патување – затоа сме таму каде што сме денес. ФАБРИКА НА НАЈДОБРИТЕ ПАТУВАЊА ЗА МЛАДИ! Среќен роденден Balkan Fun Macedoniа.
По повод 5 от роденден на агенцијата, Balkan Fun Macedoniа ги наградува сите патници кои оваа недела ќе одлучат каде ќе отпатуваат ова лето и ќе го искористат НАЈГОЛЕМИОТ РОДЕНДЕНСКИ ПОПУСТ со преку 500 ваучери (до 02.06.). За сето ова да го добиете потребно Ви е само да направите ONLINE резервација, чекај те повик од агенција и со минимум уплата од 2000 денари по лице си го добивате РОДЕНДЕНСКИОТ попуст. Остатокот од сумата го доплаќате на 15 дена до денот на тргнување. Одбери паметно и патувај сигурно. Овие дестинации имаат традиција, одлични денски и ноќни журки, екстра сместувања и поволности кои ги добивате само со нашата агенција.

– 50 Роденденски ваучери по 80 евра само за 1/2 собa
– 100 Роденденски ваучери по 120 евра само за 1/3 собa
– 150 Роденденски ваучери по 160 евра само за 1/4 собa
– 150 Роденденски ваучери по 200 евра само за 1/5 собa
– 70 Роденденски ваучери по 240 евра само за 1/6 соба.

Некои одат на летување, а ние на Summer Fun! :*

 

Пријави се Online на следниов линк и добиј си некој од 500-те Роденденски ваучери!

Понуда на неделата