ПОПУСТ ЗА АМСМ ЧЛЕНОВИ!

ПОПУСТИ ЗА АМСМ ЧЛЕНОВИ!

Како Ви се чини Велигден на Санторини?

Сигурно веќе размислувате како за споениот викенд го пиете најубавото кафе на Санторини и пред Вас се протегаат вулканите Неа и Палеа Камени во комбинација со преубавите бели куќички од најпознатиот грчки кикладски остров, Санторини.
Сето ова ќе Ви изгледа уште попримамливо доколку сте член на семејството АМСМ. Со Вашата членска картичка сега можете да добиете патување од соништата со промотивен ваучер во вредност од 20 евра.
Доколку ја имате Вашата членска картичка, не чекајте, резервирајте го Вашето место во нашата агенција и добијте го ваучерот кој е со ограничен број.
Одиме на Санторини!

Понуда на неделата