ПАТУВАЈ БЕЗГРИЖНО СО ПОПУСТ!

Патувај безгрижно со попуст!

Во нашата агенција секогаш даваме значење на најбитните работи кои му се потребни на еден патник, па така и оваа наша новост и соработка сакаме да Ви ја презентираме. Кога ќе помислите дека сакате некаде да отидете, а притоа целото патување да Ви помине без грижи и да потрошите помалку пари, сигурно сте си рекле дека тоа едноставно е невозможно. Токму тоа и го направивме за Вас. Нашата агенција во соработка со АМСМ направи специјален пакет за членство каде што добивате многу поволности.

И да сте возач, и да не сте, и да имате свој автомобил и да немате, со АМСМ Light членството ќе патувате безгрижно насекаде во земјава!

Со АМСМ Light членството добивате:

– Бесплатна помош на пат и шлепување,

– Попусти во над 250 партнери во Македонија,

– Попусти во уште 25.000 продавници во Европа и уште многу други бенефииции!

Како ексклузивен пакет за студентите и останатите патници подготвивме понуда што со сигурност ќе Ви се допадне. АМСМ Light членството само во нашата агенција ќе можете да го добиете по неверојатна цена од 300 денари, наместо регуларната цена која чини 490 денари.

Искористете ја оваа можност и добијте пакет со промотивна цена до 31.12.2018. Понудата важи само за АМСМ Light членство.

За повеќе информации, проверете ја amsm.mk

Понуда на неделата