Аранжман

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА

 • Превоз со високотуристички автобус,
 • Разглед со локален водич,
 • 3 дена/2 ноќевања во Хотел Akord 3*** на база В/В (ноќевање со појадок),
 • Организирана посета на PARADISE CENTER, IKEA и RING MАLL.
 • Придружник и организација на патувањето

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА

 • Патничко осигурување 200 денари
 • Tуристичка такса 2 евра по лице за престој
 • Индивидуални трошоци
 • Факултативни излети.
Пријава, плаќање и напомена

Начин на пријавување:

 • Пополнување на бесплатна on-line пријава на web страната
 • Со доаѓање во агенција
 • Со пополнување на пријава кај Balkan Fun соработникот

Начин на плаќање:

 • Аконтација од 1000 денари
 • Патникот остатокот од аранжманот го доплаќа во целост во агенција или на жиро сметка, најкасно 20 дена пред патувањето
 • Уплатите се вршат во денарска противвредност 1евро = 62 денари.