Аранжман

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА

 • Сместување на база на 3 ноќевања со појадок во трокреветни и повеќекреветни соби во Хотел Start 2* Во Краков
 • Автобуски превоз со високо туристички автобуси (АC/TV/DVD) на релацијата според програмата
 • Пратител на групата за време траење на аранжманот
 • Организација на патувањето

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА

 • Задолжително меѓународно патничко и здравствено осигурување од 250 денари
 • Факултативни излети
 • Индивидуални трошоци.
Пријава, плаќање и напомена

Начин на пријавување:

 • Пополнување на бесплатна on-line пријава на web страната
 • Со доаѓање во агенција
 • Со пополнување на пријава кај Balkan Fun соработникот

Начин на плаќање:

 • Аконтација од 2000 денари
 • Патникот остатокот од аранжманот го доплаќа во целост во агенција или на жиро сметка, најкасно 20 дена пред патувањето
 • Уплатите се вршат во денарска противвредност 1евро = 62 денари.