Недела на подароци, BALKAN FUN доделува 150 ваучери со попуст до 60 евра

Недела на подароци, BALKAN FUN доделува 150 ваучери со попуст до 60 евра

Недела на подароци само во BALKAN FUN. Како се зголемуваат температурите така се зголемува и желбата за море, но и се зголемуваат цените за летните аранжмани. Сте имале обврски околу полагање испити, матури и поправање оценки, и не си стигнал да фатиш топ цена за лето? Не се секирајте Balkan Fun мисли и на вас 😉 Само оваа недела доделуваме 150 ваучери за сите летни Summer Fun дестинации во вредност до 60 евра. Доколку добиеш линк од било кој Balkan Fun соработник, потребно е само да ја одбереш твојата летна дестинација и да се регистрираш за да го искористиш твојот ваучер и да добиеш супер летен попуст.

Некои одат на летување, а ние на Summer Fun! :*

 

Пријави се бесплатно на следниот линк за твоето ЛЕТО и добиј Ваучер за попуст до 60€!

Понуда на неделата