Летувај во 2-ка!

Летувај во 2-ка!

Летувај во 2-ка е новата акција на нашата агенција.

Од сега можете Вашиот одмор со својот партнер/ка да го планирате многу полесно и поекономично. Летниот период поминете го на некоја од нашите понудени дестинации кои веќе за рекордно време се распродаваат, и патувајте по убедливо најдобри цени!
Сега со Вашиот партнер/ка или пријател/ка можете двокреветната соба да ја добиете за 30 евра помалку од редовните цени на собите. Акцијата ќе трае до 16.06.
Потребно е да одберете дестинација и да се пријавите за попустот бидејќи местата се со ограничен број.

Некои одат на летување, а ние на Summer Fun! :*

МЕСТАТА СЕ ОГРАНИЧЕНИ И НАПРАВЕТЕ СИ ONLINE РЕЗЕРВАЦИЈА НА СЛЕДНИОВ ЛИНК:

Понуда на неделата