LAST MINUTE за ЛЕТО!

LAST MINUTE ЗА ЛЕТО!

Искористи го најголемиот Last Minute за Лето 2018! Цени веќе од 119 евра!
1. Кавос од 119 евра (9 ноќевања, превоз, траект и водич)
2. Закинтос 159 евра (9 ноќевања, превоз, траект и водич)
3. Будва 129 евра (7 ноќевања, превоз и водич)

Некои одат на летување, а ние на Summer Fun! :*

ПОСЛЕДНИ МЕСТА ВО ПРОДАЖБА!

Понуда на неделата