Пријави се за последните 20 места за BALKAN FUN 2018!

ONLINE резервација за последните 20 места за BALKAN FUN 2018 по БЕЗОБРАЗНО ниска цена…
Дали сте спремни да бидете едни од последните 20 патници за Balkan Fun Festival и да патувате по БЕЗОБРАЗНО ниска цена. Што треба да направиш? Телефонот во рака и можете ONLINE да си го резервирте вашето место и местата на вашето друштво и да патувате дури и до 60% пониска цена. Никогаш подостапен од сега.
Оваа година Special Guest Star на најголемиот првомајски фестивал се Сека Алексиќ и Lexington Bend и нормално Balkan Fun Dj crew. Преку 3500 млади од целиот Балкан на едно место, 3 дена 6 жирки, дефинитивно нешто што не смееш да го пропуштиш овој Први мај 🙂
Пополни го следниот линк и резервирај си место!