Грицкај и уживај со Balkan Fun и Pringles!

Грицкај и уживај со Balkan Fun и Pringles

Почитувани патници,

ЗАПОЧНУВА НАЈГОЛЕМИОТ “Pringles” предизвик од утре 13.04.2019!

На наше големо задоволство сакаме да Ве информираме дека сите оние кои тргнаа во поход на Европа сега ќе имаат прилика да ја пресликаат својата креатива во совршена фотографија.

Правила:

Сите оние кои ќе направат креативнa фотографија задолжително е да го постават хаштагот на овој предизвик:

– #grickajiuzivaj #balkanfunpringles #patuvamsopringles ,

– Да ја постават фотографијата на профилот на Инстаграм и Фејсбук,

– Да го тагнат профилот @balkanfun на фотографијата на инстаграм.

– Во фотографијата да биде присутен еден од транспарентите за сликање (мустаќите на Принглс, рамката за сликање, срцето “I love Pringles”).

Фотографијата која ќе има најголем број на лајкови на социјалните мрежи ќе биде избрана на 06.05.2019. Најсреќниот добитник добива ваучер за патување со нашата агенција.

Со нетрпени ги очекуваме најдобрите фотки од најубавите Европски градови.