Голема акција за Лето 2019: Акција 2+1 и 3+1!

АКЦИЈА 2+1 и 3+1!

Искористија најдобрата акција  за ЛЕТО 2019 година само во нашата агенција. Balkan Fun ви нуди неодолива можност која трае само до 15.06. доколку ти твоето друштво сте  ТРОЈЦА или пак ЧЕТВОРИЦА  еден од Вас патува ГРАТИС, односно го плаќа само превозот до саканата дестинација. За сите трокреветни и четворокреветни соби за КАВОСЗАКИНТОС,  БУДВАКУШАДАСИ И КЕФАЛОНИЈА  можете да ја искористите  оваа акција и да си поминете незаборавно Лето по најефтини цени. За сето ова да го добиете потребно Ви е само да направите резервација со минимум уплата од 2000 денари по лице. Остатокот од сумата го доплаќате на 15 дена до денот на тргнување. Одбери паметно и патувај сигурно. Овие дестинации имаат традиција, одлични клубови, интересни култири, екстра сместувања и поволности кои ги добивате само со нашата агенција.

Некои одат на летување, а ние на Summer Fun! :*

МЕСТАТА СЕ ОГРАНИЧЕНИ И НАПРАВЕТЕ СИ ONLINE РЕЗЕРВАЦИЈА НА СЛЕДНИОВ ЛИНК:

Понуда на неделата