ДЕНОВИ НА ПОПУСТИ ВО BALKAN FUN ЗА ЛЕТО 2019!

Денови на попусти во Balkan Fun за Лето 2019!

Проаѓа и јули, а ти и твоето друштво сеуште незнаете каде летово, а сепак сакате што побрзо да започне вашата летна авантура.
Оваа недела ТОТАЛНА ЛИКВИДАЦИЈА на сите соби за сите термини. Одбери некоја летна дестинација од нашата веб страна, резервирај ONLINE, обезбеди си едно од последните места и добиј си попуст и почни да се пакуваш 😉

Некои одат на летување, а ние на Summer Fun! :*

  • Кавос – 139 евра за сите соби за сите термини
  • Закинтос – 179 евра за сите соби за сите термини
  • Кушадаси – 159 евра за сите соби за сите термини
  • Кефалонија – 239 евра за сите соби за сите термини

Некои одат на летување, а ние на Summer Fun! :*

ПОСЛЕДНИ МЕСТА! НАПРАВЕТЕ СИ ONLINE РЕЗЕРВАЦИЈА НА СЛЕДНИОВ ЛИНК:

Понуда на неделата