Black Friday – „лудило” од попусти и изненадувања во Балкан Фан!

Black Friday – „лудило” од попусти и изненадувања во Балкан Фан!

Black Friday e најголемиот и најпознатиот ден за шопинг во историјата на нашата планета. Единственото значење на  последниот петок во ноември, 29-ти оваа година, е шопинг манијата на големите попусти и можноста секој да може да го купи она што го сака по евтини цени какви што не може да се сретнат во текот на целата година.

Дали сте подготвени за да го уловите најголемиот попуст на туристички аранжмани? Традиционално „Black Friday” го одбележуваме ние, и специјално за вас ги подготвивме најголемите попусти на аранжани што некогаш биле направени во Балкан Фан. Попусти дури и до 70 евра на нашите патувања. Важно е да знаете дека понудите се ограничени.

Како да го добиете попустот?

–          Отворате www.balkanfun.mk

–          Online се пријавувате на Black Friday апликацијата на нашиот веб сајт.

–          Во петок на 29.11. го резервирате вашето место со минимум 1000 денари за новогодишните аранжмани, 2000 денари за сите СТУДЕНТСКИ ЕКСКУРЗИИ, 2000 денари за ВЕЛИГДЕН 2020 и 2000 денари за ЛЕТО 2020.

 

 

Понуда на неделата