Black Friday – “студентско лудило” од попусти!

Black Friday – “студентско лудило” од попусти!

Black Friday e најголемиот и најпознатиот ден за шопинг во историјата на нашата планета. Единственото значење на  последниот петок во ноември, 29-ти оваа година, е шопинг манијата на големите попусти и можноста секој да може да го купи она што го сака по евтини цени какви што не може да се сретнат во текот на целата година.

Дали сте подготвени за да го уловите најголемиот попуст на студентските екскурзии? Традиционално „Black Friday” го одбележуваме 5та година по ред, после колоквиумската сесија, и специјално за вас ги подготвивме најголемите студентски попусти што некогаш биле направени во Балкан Фан. Попусти дури и до 70 евра на нашите екскурзии. Важно е да знаете дека понудите се ограничени.

Како да го добиете попустот?

–          Отворате www.balkanfun.mk

–          Online се пријавувате на Black Friday апликацијата на нашиот веб сајт.

–          Во петок на 29.11. го резервирате вашето место со минимум 2000 денари за сите СТУДЕНТСКИ ЕКСКУРЗИИ.

 

 

Понуда на неделата