BALKAN FUN 2020 од 35€ за првите 100 пријави!

ONLINE резервација за БЕЗОБРАЗНО ниска цена…
Дали сте спремни да бидете едни од првите 100 патници за Balkan Fun Festival и да патувате по БЕЗОБРАЗНО ниска цена. Што треба да направиш? Телефонот во рака и од утре 15.01. (Среда), можете ONLINE да си го резервирте вашето место и местата на вашето друштво и да патувате дури и до 60% пониска цена. Никогаш подостапен од сега.
Оваа година Special Guest Star на најголемиот првомајски фестивал се Аца Лукас, изведувач изненадување и нормално Balkan Fun Dj crew. Преку 3000 млади од целиот Балкан на едно место, 3 дена 6 жирки, дефинитивно нешто што не смееш да го пропуштиш овој Први мај 🙂
Пополни го следниот линк и резервирај си место!